(HER)STRUCTURERING

Het coördineren en implementeren van voorgestelde (her)structurering, inclusief het juridische en fiscale advisering daaromtrent.

Lagun Family Services fungeert als uw aanspreekpunt en neemt voor u de coördinatie en het contact contracteren met andere dienstverleners op zich. Ook zullen wij deze dienstverleners aansturen. Zoals bijvoorbeeld trustmaatschappijen, accountants, fiscale adviseurs, banken en vermogensbeheerders. Ons doel is om u volledig te ontzorgen.

Wij beschikken over een hecht, kwalitatief hoogwaardig netwerk van (inter)nationale alliantiepartners. Omdat wij zowel coördinator, hoofdaannemer als trusted advisor zijn, heeft de cliënt slechts te maken met één aanspreekpunt.

lagun_logo_lichtgrijs

Om een correcte, tijdige gestroomlijnde naleving van wet- en regelgeving te verzorgen, ontwikkelen, implementeren en onderhouden wij procedures en formats. Lagun Family Services regelt dit zowel nationaal als internationaal. Wij zijn uw conflictbeheerder, probleemoplosser en sparringpartner.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed efficitur magna libero, at bibendum augue feugiat quis. Maecenas nisl nibh, lacinia non sapien sit amet, vestibulum varius nulla. Aenean suscipit massa sit amet urna gravida.

TEAM

Bekijk onze andere diensten